סדנה עבור מלצרים חדשים וותיקים


צעירים חסרי מנוח !!

זו האוכלוסייה המאיישת את משרות המלצרות ברוב המסעדות בישראל: סטודנטים, צעירים שטרם מצאו את דרכם התעסוקתית,
כאלה שרוצים לחסוך את כספם לטיול חלומותיהם וגם כאלה שמתעניינים ברזי המסעדות...

 

מטבע הדברים, יש להשקיע לא מעט מאמץ ארגוני, על מנת "לתחזק" את תפקודם של צעירים אלה, לדרבן אותם לשרת את הלקוח
כנדרש, לגלות כלפיו אמפתיה, לעמוד בלוח זמנים (קרי, שלא "יבריזו"), לגרום להם להיענות גם למשמרות לא כל כך נוחות עבורם –
שלא לדבר על הלחץ המתמיד, המאפיין כל סקטור המשרת ציבור של קהלים שונים ודעתנים. דהיינו, הרבה משאבים אישיים ועצבים
של המנהלים מופנים לטיפול באחריותם ומחויבותם של צוות המלצרים וגם של צוות המטבח – גם אם אינם עומדים בקו הראשון מול הלקוח.

 

אנו מציעים לכם סדנה מיוחדת, שמטרתה לטפל במצבים שתוארו לעיל.

מטרת העל של הסדנה – לפעול למען אווירה טובה ויצירת תרבות חיובית במסעדה וכתוצאה מכך, הגברת זרימת הלקוחות. תרבות
ייחודית זו - פירושה יצירת דפוסים מיוחדים למקום, כאלה, שמועברים "מדור לדור", חרף תחלופת מלצרים צפויה.

 

המפגש הסדנתי הנו אופטימי, מעצים ומזמן אפשרות לדיאלוג בסביבה מבוקרת. מכאן, שאינו מעורר התנגדות מפורשת או סמויה של
העובדים (להבדיל מהנחתת הוראות או הטפות מוסר חד-צדדיות).

 

מספר אפשרויות לבחירה:

  •      מפגש בודד, שאורכו 2-4 שעות
  •      מפגש בודד בן שעתיים + מפגשים עם קבוצות או יחידים מקרב העובדים - לאורך תקופה שתוגדר מראש.
  •      מספר מפגשים בני שעה וחצי-שעתיים, לאורך תקופה מוגדרת מראש.
  •      מבנה אחר, שיתאים לצורכי המקום.

עלות :  400 ₪ לשעה + נסיעה וזמן ביטול

 

אמצעים דרושים:

אולם/חדר גדול, בו אפשר לקיים את הפעילות בנוחות וגם לצפות בסרט.

מספר שולחנות וכסאות לעבודה בקבוצות.

אפשר במסעדה או באולם, אם התנאים מתאימים.

 

נשמח לקביעת שיחת היכרות ותכנון מוקדם.